FOTO – Un club și un restaurant din Sibiu donează și ei toate încasările pentru victimele din Colectiv

2 297

residentDupă ce Vintage Pub a anunțat încă de sâmbăta trecută că va dona profitul obținut pe o seară victimelor tragediei din Colectiv, o altă locație din Sibiu urmează exemplu colegilor lor. Resident donează toate încasările pe trei zile. Și cei de la SolBistro din București au decis să doneze toate încasările de luni pentru răniții din tragedia de vinerea trecută.

Încă un club din Sibiu a decis să se alăture campaniei de donații pentru victimele incendiului din Colectiv, din Capitală. ”Copii își doneaza alocațiile, batranii își doneaza pensiile, companii mari, cluburi, magazine, saloane de înfrumusețare s-au adunat în cea mai mare mobilizare de pana acum. Resident Sibiu își doneaza încasările de azi, joi și vineri, insa dacă nu ajungeți la noi puteti donați și voi. Fiecare ban contează”, se arată într-un anunț postat pe contul de Facebook al celor de la Resident Sibiu.
”Banii pentru fiecare suc, bere, pahar cumpărat din clubul nostru în aceste zile vor pleca către spitale, alăturându-se campaniei NOUA NE PASA! Toate încasările se vor pune într-o cutie de care nu ne vom atinge și alături de câțiva clienți, vor fi depuși în banca. Nu facem asta pentru reclama, Resident Sibiu oricum își închide ușile în aproximativ 2 săptămâni ci strict din solidaritate! Nu avem nevoie de aprecieri și mulțumiri ci doar de cat mai multi care sa aleagă sa bea orice doresc în clubul nostru. Hârtiile cu depunerile vor fi postate pe pagina noastră în fiecare zi în care vom depune bani și vor sta la dispoziția tuturor! Atenție nu se va depune doar profitul ci toate încasările”, spune Dorca Emilia, manager la Resident Sibiu.
Acesta spune că speră să se strângă cât mai mulți bani pentru victimele de la Colectiv și speră ca gestul făcut de cei de la Vintage și acum preluat și de Resident, să fie urmat de câți mai mulți patroni de pub-uri, cluburi, restaurante și cafenele din Sibiu.
sol bistro
Exemplu preluat și de SolBistro
În urmă tragediei ce s-a petrecut în club Colectiv din București, restaurantul SolBistro din Capitală a decis ca toate încasările de LUNI-02.11.2015 sa meargă către spitalul de arsi din Bucuresti în care sunt internate victime ale incendiului de vineri. ”Banii pentru fiecare cafea, suc, bere, fel de mancare cumpărat din restaurantul nostru în aceasta zi vor pleca către acest spital. Toate încasările se vor pune într-o cutie de care nu ne vom atinge si vor ajunge Marti 03.11.2015 la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din Bucuresti . Nu facem asta pentru reclama. Cunoscatorii stiu de ce. Nu avem nevoie de aprecieri și mulțumiri ci doar de cat mai multi care sa aleagă sa ne viziteze maine. Atenție nu se va depune doar profitul ci toate încasările”, spun și cei de la SolBistro (foto sus).

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Cineva scrie

    Ce sa doneze rezidentu ca e pe minus de 4 ani vai de ei

    1. Un altul scrie

      Cu atat mai mult ar trebui apreciat gestul lor! Doneaza si ceea ce n-au! O sa-si doneze incasarile BOSS…nu profitul! Asa ca fa-i si tu o fapta buna…du-te la ei chiar si asa falimentari cum ii vezi tu! Daca nu poti, stai in casa si taci!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.