Tataee de la BUG MAFIA către studenții sibieni: ”Aveți curaj în viață, urmați-vă visele și munciți”

1 569

????????????????????????????????????

Crescut la o aruncătură de băț de Sibiu, la Sebeș, cu soția din Sibiu și o casă la Săcădate, Vlad Irimia (BUG Mafia) s-a ”deschis”, joi seara în fața studenților Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu. Nu le-a dat lecții, ci doar le-a povestit ce a făcut el pentru a aunge unul din cei mai apreciați artiști și producători muzicali din România.

”Nu voi trăi 1000 de ani. Speranța mea de viață este undeva la 70 de ani, așa că nu mai am foarte mult timp pentru a face tot ceea ce mi-am propus. Nu am venit aici să vă povestec despre cum m-am recrutat, pentru că nu a fost cazul la mine. Vreau să vă spun însă ce aș face eu dacă aș fi în locul vostru”, le-a spus ”Tataee” celor 200 de studenți, nu înainte de a ține un moment de reculegere în memoria prietenilor săi decedați în Club Colectiv.
”Chiar dacă unele par clișee, am să vă spun câteva lucruri pe care eu le-am aplicat și care cred că sunt foarte importante dacă vrei să ai succes: planifică-ți viitorul, organizeaza-ți timpul, alege-ți calea și ai curaj. Dar, mai mult decât tot, munciți, munciți, munciți. Ziua are 24 de ore, din care 8 le dormim. Trebuie să renunțăm la lucrurile care nu ne ajută. Spre exemplu, eu jucam Supaplex, nopțile pe calculator, în biroul tatălui meu. Supaplex este moartea! Sunt 22 de ani de când nu m-am mai jucat pe calculator. În schimb, după ce colegii mei pleacă, pe la 10, 11 noaptea, eu mai rămân până pe la 2 să muncesc. Iar la 6 mă trezesc. Eu nu cred că voi ieși la pensie, îmi place mult prea mult ceea ce fac și nu cred că mă pot opri. Este imoortant să îți spui ție dacă vrei sau nu să îți urmărești visele. Trebuie să ai curaj în viață, să nu te oprești niciodată, chiar dacă mai spui și prostii, să mergi până în pânzele albe, pentru a-ți urmări visul și să nu regreți nimic”, le-a spus Vlad studenților.
Întâlnirea dintre studenții ULBS și Vlad Irimia a fost ultima din cele trei organizate de universitatea sibiană și compania CGS în cadrul campaniei “Cum m-am recrutat. Povesti cu mine si despre tine”. În primele două zile, în fața tinerilor și-au spus poveștile de succes solistul trupei Vița de vie, Adrian Despot și actorul Dorian Boguță.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Ombladon scrie

    …BUG MAFA…

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...