TOPUL MÂRLANILOR – Nesimțire și tupeu fără limite pentru un taximetrist (VIDEO FOTO)

5 464

nesimtit 2Înțelegem că taximetriștii sunt și ei ”șoferi printre șoferi”, dar nu putem să închidem ochii la tupeul nesimțit și fără limite de care o parte dintre aceștia dau dovadă. Așa este și acest taximetrist care în loc să stea frumos în coloană, ca tot șoferul normal, a găsit de cuvință să depășească coloana pe dreapta.

Luni după amiază, ora 16 și câteva minute. Pe Strada Morilor din Sibiu este aglomerație, dar șoferii își păstrează calmul. Deodată pe partea stângă, pe spațiul locurilor de parcare un șmecher de taximetrist găsește de cuvință să avanseze câțiva zeci de metri ca să ajungă în față. Și tot cu tupeu dă să se bage în coloană.. Șoferii îl claxonează și probabil îi urează numai ”de bine”. Se găsește bineînțeles un ”frate de companie” și îl lasă pe tupeist să intre în coloană. Așa ca între colegi de 942…
Păi cum să nu ne enervăm pe astfel de specimene? Clar că da! Noi l-am pus în Topul Mârlanilor. Merită cu vârf și îndesat! Urmăriți video mai jos cu acest șofer ”exemplar”!taximetrist nesimtit 1

Ia atitudine şi fă împreună cu Topul Mârlanilor recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

CLICK AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
5 Comentarii
 1. Etc scrie

  Nu doar taximetristii fac asemenea magarii…

 2. Anca scrie

  Asta nu e nimic…eu am intalnit o soferita de taxi care a avut „inspiratia” de moment sa se opreasa in curba de la liceul independenta de pe strada ocnei. Si cand zic in curba….literamente in curba, cu alte masini in urma ei…s-a oprit sa scrie un mesaj pe telefon. Nu a parcat lateral, nu avea nici macar avariile pornite…NIMIC….scria mesajul nestingherita in curba…asta da nesimtire!

 3. marius scrie

  dreapta nu ii stanga……………..

 4. marius scrie

  daca depaseste pe dreapta , ce cauta pe stanga??????????????

 5. Calin scrie

  E clar ca te-a ‘nervat, inca nu ti-ai revenit. Din poze reiese ca depasirea e pe partea stanga, adica regulamentara, doar sau decat ca pe spatiul de parcare neocupat. E plin orasul de astfel de specimene.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.