ROMÂNIA PLÂNGE – A mai murit încă un rănit de la Colectiv. Numărul morților a ajuns la 49!

166

Sibiul in strada @foto Sebastian Marcovici (1)Veste tristă venită marți seară din Anglia. Una din victimele aflate în stare gravă cu arsuri pe o suprafață de peste 60 la sută din corp, a pierdut lupta cu viața și a trecut în neființă. Numărul morților a ajuns la 49.

Bilanţul tragediei din clubul Colectiv continuă să crească. Numărul morţilor a ajuns la 49, după ce o altă victimă, care se afla internată la o clinică din Liverpool, a decedat marți seară. Aceasta avea arsuri pe 60% din suprafața corpului și se afla în comă indusă. Marți dimineață a decedat și Tudor Golu, chitaristul formației Axial Lead. Acesta era internat într-un spital din Birmingham, conform evz.ro.
Numărul morţilor a ajuns la 49, după ce o altă victimă, care se afla internată la o clinică din Liverpool, a decedat marți seară. Aceasta avea arsuri pe 60% din suprafața corpului și se afla în comă indusă.
Marți dimineață a decedat și Tudor Golu, chitaristul formaţiei Axial Lead, artist grafic, animator 2D şi 3D şi cel care a făcut videoclipul melodiei „The day we die”, al trupei Goodgye to Gravity.
Tudor Golu (28 de ani) a fost transferat duminică seară într-un spital din Birmingham, Marea Britanie, el fiind din 30 octombrie, după incendiul din Colectiv, internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, în stare critică.
Marţi, Tudor Golu a decedat, din cauza arsurilor care i-au cuprins o mare suprafaţă din corp şi a arsurilor de căi respiratorii.
Tudor Golu era chitaristul trupei de rock progresiv Axial Lead, artist grafic şi animator 2D şi 3D, el fiind şi cel care a realizat videoclipul melodiei „The day we die”, al formaţiei Googbye to Gravity. Sursa info: evz.ro

data-ad-slot="4949109893" data-ad-format="autorelaxed" data-full-width-responsive="true">

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.