ROMÂNIA PLÂNGE – A mai murit încă un rănit de la Colectiv. Numărul morților a ajuns la 49!

0 158

Sibiul in strada @foto Sebastian Marcovici (1)Veste tristă venită marți seară din Anglia. Una din victimele aflate în stare gravă cu arsuri pe o suprafață de peste 60 la sută din corp, a pierdut lupta cu viața și a trecut în neființă. Numărul morților a ajuns la 49.

Bilanţul tragediei din clubul Colectiv continuă să crească. Numărul morţilor a ajuns la 49, după ce o altă victimă, care se afla internată la o clinică din Liverpool, a decedat marți seară. Aceasta avea arsuri pe 60% din suprafața corpului și se afla în comă indusă. Marți dimineață a decedat și Tudor Golu, chitaristul formației Axial Lead. Acesta era internat într-un spital din Birmingham, conform evz.ro.
Numărul morţilor a ajuns la 49, după ce o altă victimă, care se afla internată la o clinică din Liverpool, a decedat marți seară. Aceasta avea arsuri pe 60% din suprafața corpului și se afla în comă indusă.
Marți dimineață a decedat și Tudor Golu, chitaristul formaţiei Axial Lead, artist grafic, animator 2D şi 3D şi cel care a făcut videoclipul melodiei „The day we die”, al trupei Goodgye to Gravity.
Tudor Golu (28 de ani) a fost transferat duminică seară într-un spital din Birmingham, Marea Britanie, el fiind din 30 octombrie, după incendiul din Colectiv, internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, în stare critică.
Marţi, Tudor Golu a decedat, din cauza arsurilor care i-au cuprins o mare suprafaţă din corp şi a arsurilor de căi respiratorii.
Tudor Golu era chitaristul trupei de rock progresiv Axial Lead, artist grafic şi animator 2D şi 3D, el fiind şi cel care a realizat videoclipul melodiei „The day we die”, al formaţiei Googbye to Gravity. Sursa info: evz.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.