Faurecia face angajări pentru fabrica de la Tălmaciu. Câți oameni caută!

0 1.135

faureciaFrancezii de la Faurecia au anunțat că au în plan ca până la finele anului să își mărească cifra de oameni care lucrează în unitățile din Tălmaciu și alte locații deținute în România. În total vor fi angajați aproximativ 200 de oameni.

Producătorul francez de componente auto Faurecia, un gigant cu 100.000 de salariaţi şi afaceri anuale de circa 19 miliarde euro, vrea să recruteze până la finalul anului 200 de oameni în fabricile deţinute în România, unde în prezent lucrează 2.500 de persoane. Francezii deţin pe plan local cinci centre de producţie, la Sibiu (Tălmaciu), Mioveni, Piteşti, Vâlcea şi Craiova, unde produc componente auto pentru Audi, BMW, Volvo, Ford, Land Rover, PSA, Dacia-Renault.
„Până la finalul anului Faurecia intenţionează să angajeze 200 de oameni, fiind disponibile locuri de muncă în toate departamentele, producţie, logistică, tăiere, calitate, lean manufacturing. În acest an am avut o creştere cu 40% a capacităţii de producţie“, au declarat pentru ZF Transilvania oficialii companiei Faurecia Seating Tălmaciu. Sursa info: zf.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...