Rețea de hoți din bancomate destructurată. Au dat lovituri și la Sibiu!

0 354

hoti bancomatO rețea de hoți specializați în spargeri de bancomate a fost destructurată de către polițiștii din Cluj. Este vorba de două persoane din Caras Severin, care au dat lovituri în șapte județe din România, printre care și Sibiu.

Doi suspecţi privind spargerea unor bancomate aflat în şapte judeţe din România, şase dintre care în Ardeal, au fost reţinuţi de oamenii legii din Cluj. Poliţiştii au fost nevoiţi să meargă până în Caraş Severin, la domiciliile celor doi, pentru a face percheziţii şi a aduna dovezi.
Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj remis pentru voceatransilvaniei.ro, cei doi, ajutaţi de alte două persoane reţinute şi apoi arestate în octombrie, ar fi retras fraudulos bani din peste 50 de bancomate din judeţele Alba, Sibiu, Hunedoara, Timiş, Arad, Bihor şi Cluj.
„La data de 4 noiembrie a.c., pentru documentarea activităţii infracţionale, poliţiştii clujeni au efectuat percheziţii pe raza judeţului Caraş Severin, la domiciliile celor doi bărbaţi identificaţi. În baza mandatelor emise, cei doi, de 36 şi 40 de ani, au fost aduşi la Cluj-Napoca unde au fost reţinuţi pentru 24 de ore. În sarcina acestora s-au reţinut 10 tentative la infracţiunea de furt calificat, sub forma complicităţii, 4 infracţiuni de furt calificat şi 4 infracţiuni de distrugere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal. Cei doi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă”, se arată în comunicat.
Pentru documentarea activității infracționale a celor identificaţi, polițiștii clujeni au fost sprijiniți de polițiști din Caraș Severin, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale.
Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Sursa info: voceatransilvaniei.ro foto: arhiva

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...