Week-end de primăvară la Sibiu. Cum îl petreci?

0 150

weekend

Finalul de săptămână este unul cu temperaturi mai degrabă de primăvară decât de toamnă târzie. La fel este şi programul evenimentelor, unul încărcat. Aşa că poţi alege cum să petreci zilele libere care urmează.

„Zilele Emil Cioran” este un eveniment ce marchează 20 de ani de la moartea scriitorului. Timp de trei zile, de vineri până duminică, în Sibiu şi Răşinari, vor avea loc o serie de manifestări culturale. Dacă vrei să afli ce se întâmplă, găseşti toate informaţiile aici.

Tot în cele trei zile de final de săptămână are loc Mozaic Jazz Festival, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Ce înseamnă evenimentul afli aici, iar programul de aici.

Oscar şi buni roz” este un spectacol ce se joacă vineri, de la ora 19, la Sala Studio din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor. Detalii aici.

Atelierul de…meşterilit” începe şi în această sâmbătă, la ora 11, la Teatrul Gong. Detalii aici.

Tot la Teatrul Gong se joacă sâmbătă, de la ora 18, „Harap Alb”. Detalii despre piesă aici.

Loredana concertează la Sibiu, de la ora 19. Artista şi Banda Agurida vor avea concert la Shopping City Sibiu. Informaţii aici.

Spectacolul „De ce Hecuba?!” de Matei Visniec este un spectacol ce se va juca sâmbătă seara, de la ora 19, la Teatrul Radu Stanca. Despre piesă, aici.

Şcolarii şi preşcolarii pot lua parte la jocul actorilor în piesa „Jucaţi-vă cu noi!”, duminică, la Teatrul Gong, de la ora 11. Detalii despre inedita piesă, aici.

Seara de duminică aduce la Teatrul Radu Stanca, de la ora 19, piesa „Nathan Înţeleptul”. Ce se întâmplă în piesa după Gotthold Ephraim Lessing, aici.

La Cinema Arta rulează mai multe filme, pentru toate gusturile. Programul aici.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.