TOPUL MÂRLANILOR – Logan de Poliție parcat lângă semnul de ”parcare interzisă”

3 708

marlan masina politieȘtim că peste tot sunt șoferi mârlani mai ales de când nu se mai ridică mașini în niciun oraș din România. Am aflat însă din această fotografie că sunt și șoferi polițiști pe care îi doare în dosul fundului de semnele rutiere și nu le respectă deloc.

Fotografia de mai sus este a fost surprinsă joi, 12 noiembrie, la ora 14.20 pe strada Măsarilor din municipiul Sibiu. Redăm exact aceste detalii pentru ca nu cumva domnii polițiști să spună că e o poză de acum vreo 2-3 ani, că nu e conformă cu realitatea, ș.a.m.d…  Inițial ne-am uitat să vedem dacă nu cumva erau opriți să îl amendeze pe cel cu Renault-ul parcat pe interzis, dar nu era deloc așa. Mașina de poliție era parcată bot în bot cu mașina cealaltă și nici urmă de polițiști prin zonă.
Poate o fi intrat să cumpere un instinctor de la magazinul din apropiere sau o fi mers până la Piața Cibin să cumpere ceva legume sau fructe.
Asta nu scuză în niciun fel modul lor sfidător de a lăsa mașina parcată, așa că îi postăm în Topul Mârlanilor.

Ia atitudine şi fă împreună cu Topul Mârlanilor recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

CLICK AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
3 Comentarii
  1. nicu scrie

    niste bizoni… ala care a fotografiat si ala care a publicat articolul…

  2. cristian scrie

    Stimate ziarist, studiaza te rog ordonanta de urgenta nr. 195 / 2000, art. 173 – 175 dupa care veniti sa da-ti lectii de cum trebuie parcata o masina. Studia-ti si indicatoarele de circulatie. Cat ai fugit sa faci aceasta fotografie. O zi placuta !

  3.   scrie

    semnul acela nu este de „parcare interzisa”, nefiind unul standard/legal. probabil a fost montat de o persoana care si-a „rezervat” zona

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.