Spectacolele Teatrului de Balet din Sibiu se mută la Cercul Militar

0 244

CerculMilitar_foto-facebook (2)Toate spectacolele din programul Teatrului de Balet Sibiu și din programul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu: “Anna Karenina”, “Seara Șlagărului Românesc”, “Missa Prophana” și “Spărgătorul de nuci”, programate până la finele anului 2015 vor avea loc la sala de spectacole a Cercului Militar, Bulevardul Victoriei, nr. 5, intrarea C.

Intrarea C, în sala de spectacole a Cercului Militar, se află pe aleea dintre Cercul Militar și Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu. Decizia schimbării sălii de spectacol vine ca urmare a suspendării de către ISU Sibiu a activității Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu.

Capacitatea mai mică a sălii aduce mici modificări în programul TBS
Noua sală de spectacole a Teatrului de Balet Sibiu are o capacitate de doar 420 de locuri, cu 280 de locuri mai puțin decât sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu. Cele două spectacole ale TBS care sunt deja sold out încă din data de 9 noiembrie, “Anna Karenina”  și “Spărgătorul de nuci” (prima reprezentație la matineu), vor fi dansate în două zile consecutive, pentru a permite în felul acesta accesul la spectacol tuturor persoanelor care au cumpărat deja bilete. Programul actualizat al TBS este următorul :
•    24 noiembrie 2015, ora 19:00 – premieră “Anna Karenina” – vor avea acces la eveniment posesorii biletelor cu locuri pe rândurile de la A la M.
•    25 noiembrie 2015, ora 19:00 – premieră “Anna Karenina” – vor avea acces la eveniment posesorii biletelor cu locuri pe rândurile de la N la U.
•    2 decembrie 2015, ora 19:00 – “Missa Prophana”
•    16 decembrie 2015, ora 12:00 –“Spărgătorul de nuci” – matineu de balet pentru copii
•    16 decembrie 2015, ora 19:00 – “Spărgătorul de nuci”
•    17 decembrie 2015, ora 12:00 – “Spărgătorul de nuci”- matineu de balet pentru copii
•    17 decembrie 2015, ora 19:00 – “Spărgătorul de nuci”
Spectacolul “Seara Șlagărului Românesc” reprogramat pentru data de 26 noiembrie 2015
Concertul de muzică ușoară “Seara Șlagărului Românesc”, programat inițial pentru data de 27 noiembrie 2015, va avea loc cu o zi mai devreme, respectiv în data de 26 noiembrie 2015, de la ora 19:00. Pentru toate spectacolele mai sus amintite accesul în sala de spectacol se va face începând cu ora 18:45.

Biletele online și în punctul de vânzare din Piața Mare
Biletele pentru spectacole pot fi cumpărate online, de pe siteul bilet.ro sau din punctul de vânzare bilete situat în incinta Centrului de Informare Turistică din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu, Piața Mare, intrarea F. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.