calota

calotaCSU Sibiu va disputa sâmbătă, de la orele 18:00, o partidă care este un veritabil derby județean în prima divizie de baschet. Sibiul joacă în deplasare cu Gaz Metan Mediaș, iar atmosfera în lotul lui Fleșeriu  este excelentă înaintea acestei partide.

Căpitanul Calotă speră ca Sibiul să obțină sâmbătă o nouă victorie și crede că meciul va fi unul extrem de disputat. ”La Mediaș, va depinde de cum ne vom prezenta în ziua meciului. Băieții se pregătesc bine, sunt concentrați și încă sunt cu picioarele pe pământ. Sper să rămânem la fel. Cred că va fi o confruntare pe cinste. Fie ca cel mai bun să câștige. Ca întotdeauna, îmi doresc ca suporterii să vină în număr cât mai mare pentru că avem nevoie de ei. S-a văzut că ne dau aripi, când este nevoie. Le mulțumesc, și pe această cale, pentru tot suportul pe care ni l-au oferit până acum și îi îndemn să vină la sală și să ne susțină peste tot”, spune Octavian Popa Calotă.
Deși, la ultima partidă, Kevin Hardy și Octavian Popa Calotă au suferit accidentări, antrenorul CSU Sibiu speră ca băieții să poată juca sâmbătă.
”Urmează meciul cu Mediașul, iar pentru noi va fi un meci la fel de greu ca și celelalte. Pentru a doua oară, în acest tur de campionat, pornim ca favoriți. La Galați am reușit să câștigăm meciul, chiar dacă am început greu. Sper ca, de data aceasta, să nu le mai oferim adversarilor o repriză, ca să se distanțeze, iar apoi noi să ne revenim. S-ar putea ca Mediașul să nu ne mai dea șansa să revenim, dacă începem prost. Va fi un meci dificil. Ei au o singură victorie și pentru ei va fi extrem de important să câștige. La toate acestea se adaugă ambițiile intrajudețene și cred că vor face din acest meci unul important. Eu sper ca băieții noștri să se concentreze și să înțeleagă faptul că șirul victoriilor trebuie, obligatoriu, să continue. Până la ora meciului sper să fie refăcuți (nr. Hardy și Calotă). Deocamdată au fost câteva antrenamente de la care au lipsit, dar sper să fie refăcuți și să nu avem probleme cu niciunul dintre ei”, a declarat Dan Fleșeriu.
Partida de sâmbătă începe la orele 18:00.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu