reacția tinerei implicată în scandalul de la clubul premier. ce mesaj public are!

captura1Diana a postat pe contul său de Facebook un comentariu nou, legat de incidentul ce a avut loc în 15 noiembrie în clubul Premier din Sibiu.

Tânăra care susține că a fost agresată de un bodyguard într-un club din Sibiu, spune că nu se va lăsa intimidată de nimeni și îi condamnă pe cei ce aprobă violența domestică împotriva femeilor.

VEZI ȘI: Agresiune într-un club din Sibiu. O tânără susține că a fost scuipată și lovită de un bodyguard!
Iată mesajul postat de Diana pe Facebook:
”Cei de la premier au inventat o telenovela,apărând un las care agresează femei.. Cu toate ca cei care ma cunosc, stiu foarte bine ce e in sufletu meu, ma simt nevoită sa precizez faptul ca nu am facut scandal. Dansam! Nu sunt nebuna sa sar la bataie cu unu de 100 kilograme. (…) Din ambiție si buna educație voi lupta pentru drepturile femeilor, pentru apărarea dreptății si nu ma voi lasa intimidata de un grup de analfabeți care cred ca daca jignesc o femeie pe care nu o cunosc sunt mai interesanți! (..) Ce barbati sunteti voi cei care stați pe facebook si va dați replici unul altuia despre o femeie? Stati ca țațele inventând bârfe si va credeți barbati… Cu pumnii si cu violenta verbala nu dați dovada de prea multi neuroni si cu riscul propriei vieți jur ca nu voi permite nimanui sa ridice palma asupra mea”, spune Diana în mesajul postat joi pe contul personal de Facebook.
VEZI AICI IMAGINI VIDEO DE LA INCIDENTUL LA CARE DIANA FACE REFERIRE

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Nu contează ce a făcut nu a procedat corect și eu am făcut multe acoloo urcat pe mese spart pahare au venit neau rugat frumos să fim cuminte dar nu jigniri sau mai ales bătaie e un incult cu mușchii și neuronii varzaa