video – agresiunea de la clubul premier. imaginile care arată ce s-a întâmplat în club! (atenție imagini dure)

agresiunea de la premier diana sibiuIncidentul ce a avut loc duminică, 15 noiembrie în clubul Premier din Sibiu și în care au fost implicați o tânără din oraș și un bodyguard din această locație, ia o nouă amploare odată cu punerea la dispoziția Ora de Sibiu a imaginilor video din seara respectivă. Patronii clubului spun că în acest fel se poate vedea clar ce s-a întâmplat.

Acuzațiile aduse de o tânără din Sibiu căte un bodyguard din clubul Premier, despre care aceasta spune că a lovit-o și a scuipat-o pentru că nu a vrut să iasă afară din locație, ca să aibă o discuție între patru ochi, cu ea și cu o prietenă de a ei, au stârnit un scandal ce a ajuns acum la mâna autorităților abilitate. Diana Sechel a depus plângere la poliție împotriva lui Florian Mark și a scos și certificat medico-legal din care pare să reiasă că tânăra a fost agresată. Aceasta se afla în club cu un grup de prieteni și sărbătoarea alături de aceștia ziua de naștere a unuia din invitați, în momentul în care a avut loc incidentul. ”După ce am refuzat să ies afară, m-a apucat de față cu mâna dreaptă, m-a scuipat și m-a înjurat. Apoi m-a tras de haine.. Aproape că mi-a smuls rochia și a început să mă lovească în cap și m-a aruncat pe pianul din club.. M-a târât cu forța spre ieșire..”, a spus zilele trecute Diana.
CITEȘTE ȘI: Reacția tinerei implicată în scandalul de la clubul Premier. Ce mesaj public are!
Oficialii clubului au explicat zilele trecute că de fapt incidentul a fost invers și că tânăra l-a lovit prima pe omul de la security. ”Bodyguard-ul a vrut să discute cu ea frumos, iar domnișoara respectivă a sărit pur și simplu pe el și a început să îl lovească și să îl zgârie. Acesta a luat-o în brațe și a scos-o afară din club. Acolo a început să ne înjure pe toți. Cinci minute ne-a înjurat și pe mie și pe bodyguard și a spus tot ce i-a venit la gură până a venit poliția. (..) Pe imaginile video surprinse în club se și vede de altfel cum ea sare să îl lovească și să îl zgârie pe bodyguard”, a spus Adrian Voicu pentru Ora de Sibiu.
VEZI ȘI: Agresiune într-un club din Sibiu. O tânără susține că a fost scuipată și lovită de un bodyguard!
Imaginile video din Premier. Cine are dreptate?
Joi seară reprezentanții clubului unde a avut loc acest incident au pus la dispoziția Ora de Sibiu, imaginile video în care se vede cu adevărat ce s-a întâmplat în club. ”Noi suntem transparenți și facem publice aceste imagini în care se observă ce s-a întâmplat și cine pe cine a agresat fizic. Sunt destul de elocvente”, spun patronii de la Premier. Bodyguard-ul implicat în incident nu a dorit să facă până la ora publicării articolului nici o declarație legat de acest incident.
Comentează și tu pe pagina noastră de Facebook și spune cine crezi că are dreptate în acest caz!
URMĂRIȚI MAI JOS IMAGINILE DIN PREMIER
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=Hs0v40a5XQk” splash=”https://i.ytimg.com/vi/Hs0v40a5XQk/maxresdefault.jpg” caption=”Agresiunea de la Clubul Premier Sibiu”]

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Eu sincer nu stiu ce sa spun …..deci m-am uitat pe filmare si se vede clar ca el o scoate afara,dar eu nu stiu ce au ei de impartit…poate ca inainte sa se intample ce sa intamplat in club poate ei au avut o discutie….nu stiu!

  2. Poate sa îi sară lui Florian Mark in ajutor toti prietenii lui, tot degeaba! Dovada e negru pe alb! Fata asta, Diana, pe care nu o cunosc ARE DREPTATE! Nu o sarit la el!!! Sunteti orbi sau prosti??? S-o smucit e adevarat! Si-o tras mana in sus cand el o luat-o dar nu o sarit la Florian!!!! El e genu de baiat, ca barbat nu e, un barbat nu trage asa de o femeie, care daca nu are sanse la o femeie, devine agresiv fizic sau verbal! Cu mine a facut la fel acum cativa ani. Nu m-a agresat fizic pt ca nu am vrut sa ma intalnesc cu el. Dupa ce a insistat sa ne tot vedem, si-a dat seama ca e in zadar si a inceput cu agresiune verbala!!!

  3. ft bine cu panaramele astea asa trebuie sa se porte , jigodii care si-au luat prea multe fite in cap

    1. Tu vb din filme ! Ce fite vezi tu? Ti se pare ca ea il baga in seama? Ca are vreo treaba cu el? Ea danseaza cu prietenii ei. Ce castigi daca judeci un om fara sa cunosti? Inseamna ca tu faci la fel!

  4. poi nu este admis asa ceva de nici un om de la security de la nici un club nu are voie sa te scoata asa afara nu se intelege cu clientul se adreseaza frumos si dc nu vrea se cheama politia…si atunci iasa afara cu oamenii legii….nu suntem animale sa se poarte asa…