Black Friday la Sibiu: Coadă la Flanco, gol la Altex (VIDEO FOTO)

0 641

black friday flanco sibiu (1)Isteria Black Friday a cuprins și Sibiul așa cum era de așteptat și nu ne referim aici doar la cumpărăturile on-line. În oraș cele mai mari magazine care au promoții sunt Flanco și Altex. La Flanco înainte de deschidere aproximativ 200 de persoane au stat la coadă pentru cumpărături.

Ora 7.00, vineri 20 noiembrie. Afară nici nu s-a luminat de ziuă, dar în față la intrarea în Galeriile Carrefour sunt peste 100 de oameni care așteaptă să se deschidă ușile pentru a putea să meargă la Flanco. Lumea intră grăbită și fără să se creeze haos, iar în câteva minute numărul persoanelor prezente în magazin se dublează. black friday flanco sibiu (2)Fiecare pune mâna pe vrea să cumpere, iar cine nu vede din prima produsul dorit, întreabă consultanții din magazin. În scurt timp se formează coadă la ghișeele unde se plătesc produsele, dar nimeni nu se plânge de treba asta. black friday flanco sibiu (13)”Am văzut catalogul de aseară și am venit să iau un televizor pentru camera fetiței mele. E reducere 50 la sută la el și prețul e bun. Am zis să vin de dimineață ca să fiu sigur că îl prind. Văd că nu sunt singurul care s-a trezit cu noaptea în cap”, spune Radu Busuioc, inginer de profesie din Sibiu.black friday flanco sibiu (12)La electrocasnice e agitație mare. Și aici sunt clienți numeroși. ”Soția m-a bătut la cap să venim de dimineață. Acum mă bucur că am ascultat-o pentru că văd că e aglomerație. Vrem să cumpărăm un cuptor și o plită electrică și am găsit o ofertă bună. Ne grăbim puțin pentru că la 8 trebuie să fim amândoi la lucru. Sper să ne încadrăm în timp”, a spus și Florian Baciu, tot din Sibiu.black friday flanco sibiu (4)Agitație multă era și în sectorul de smartphone-uri sau laptopuri. Promoțiile de Black Friday țin tot weekendul.
La concurența Flanco, lucrurile nu stăteau așa de bine la primele ore ale dimineții.

La Altex erau în magazin aproximativ 10 clienți, dar situația se poate explica prin faptul că aici reducerile sunt valabile timp de o lună.

video

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...