FOTO – Moment emoționant la Avrig. Nuntă de aur pentru mai mulți avrigeni!

1 423

nunta aur avrigÎn prima zi a acestei luni, la Sala Pavilion din Avrig au fost sărbărorite, şi premiate cuplurile ajunse la vâsta Nunţii de Aur. Soţii ajunşi la 50 de ani de căsătorie au fost celebraţi în cadrul unei ceremonii organizate de Primăria oraşului Avrig şi Consiliul Local al oraşului, în parteneriat cu Biblioteca Orăşenească.

Festivitatea a fost prezidată de Primarul oraşului Avrig, Dl. Arnold Gunter Klingeis. Alături de acesta, la ceremonie au fost prezenţi, pentru a sărbători fericitele cupluri, Dl. Consilier Local Adrian David, Dna. Administrator Public Marinela Oprenea si Dna. Bibliotecar Maria Grancea.
Festivitatea a debutat cu o scurtă rugaciune, continuând apoi cu înmânarea diplomelor fiecărei familii prezente. Evenimentul a cuprins printre altele şi tăierea tortului miresei. La această festivitate au fost prezente atât cuplurile care au implinit 50 de ani de căsătorie în cursul anului 2015, cât şi cele care au împlinit această vârstă în anii 2013 şi 2014. NUNTA DE AUR AVRIGPe lângă diploma onorifică, premiul în bani oferit de Primaria Avrig fiecarui cuplu va putea fi ridicat de la sediul administrației locale din oraș.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Avrigean scrie

    Mari si micii (foarte micii) reprezentanti ai Avrigului, care si-au lasat nevestele pt unele mai focoase cand ii sarbatoriti?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...