Cum se circula pe drumurile din judet si unde s-a intervenit pentru deszapezire!

0 224

Cei de la Drumuri si Poduri Sibiu informeaza ca s-a intervenit marti pe un numar de trei drumuri judetene pentru indepartarea zapezii. Circulatia se desfasoara normal in tot judetul.

image

De astăzi, 24.11.2015, la SC Drumuri și Poduri SA Sibiu, instituție aflată in subordinea Consiliului Județean Sibiu, și-a început activitatea comandamentul de deszăpezire, în scopul asigurării circulației în condiții optime pe drumurile județene, pe toată perioada sezonului rece.
Precizăm că pană în momentul de față s-a acționat pe urmatoarele drumuri județene:  DJ 106A Paltiniș, DJ105 Agnita – Merghindeal , DJ106 Agnita – Bârghiș și DJ105G Rîu Sadului.
Chiar dacă în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții optime, rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție.
Pentru perioada de iarna 2015-2016  SC Drumuri și Poduri SA Sibiu este pregătită să acționeze pe drumurile județene cu un numar de 67 de utilaje și materialul antiderapant necesar (sare și nisip).
Numarul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24). Foto: arhiva

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.