S-a stabilit firma ce va colecta deșeurile și gunoaiele în Sibiu și alte 20 de localități din județ. Cine a câștigat licitația!

0 587

masina de gunoiLuni a avut loc finalizarea procedurii de evaluare a ofertelor depuse pentru procedura de licitaţie publică având ca obiect delegarea prin concesiune a activităţii de colectare si transport a deşeurilor municipale pentru zona 1 Sibiu. O firmă cu sediul în Costinești (Constanța).

Comisia de licitaţie, întrunită la data de 23.11.2015, a desemnat câştigătoare oferta depusă de Asocierea SC IRIDEX GROUP IMPORT EXPORT BUCUREȘTI FILIALA COSTINEȘTI SRL – SC SERVICII SALUBRITATE BUCUREȘTI SA. în cadrul procedurii de licitaţie publică deschisă organizată de A.D.I. ECO Sibiu în numele şi pe seama unităţilor administrativ-teritoriale membre, în vederea delegării prin concesiune a activităţii de colectare şi transport a deşeurilor municipale pentru zona 1 Sibiu.
La procedură au participat 5 ofertanţi, ale căror oferte au fost evaluate de comisia desemnată începând cu data de 08.09.2015, când a avut loc deschiderea acestor oferte.
În cursul zilei de 24.11.2015 a avut loc comunicarea rezultatului procedurii către participanţi şi urmează ca, după împlinirea termenului de aşteptare de 11 zile prevăzut de O.U.G. nr.34/2006, în cazul în care nu vor fi depuse contestaţii, A.D.I. ECO Sibiu să procedeze la semnarea contractului de delegare cu ofertantul declarat câştigător.
Contractul de delegare prin concesiune a activităţii de colectare şi transport a deşeurilor municipale are ca obiect principal colectarea şi transportul deşeurilor municipale şi al deşeurilor similare provenind din activităţi comerciale din industrie şi instituţii, inclusiv fracţii colectate separat (deşeuri de hârtie şi carton, deşeuri de plastic şi metal, deşeuri de sticlă, deşeuri biodegradabile, deşeuri voluminoase, deşeuri periculoase menejare şi deşeuri reziduale) fără a aduce atingere fluxului de deşeuri de echipamente electrice şi electronice, baterii şi acumulatori. Zona de operare este Municipiul Sibiu şi localităţile: Boiţa, Cisnădie, Cristian, Gura Râului, Loamneş, Marpod, Nocrich, Ocna Sibiului, Orlat, Păuca, Poplaca, Răşinari, Râu Sadului, Roşia, Sadu, Slimnic, Şelimbăr, Şura Mare, Şura Mică şi Vurpăr.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.