incendiu casa de locuit sadu 26.112015

incendiu casa de locuit sadu 26.112015Pompierii din Sibiu și Cisnădie s-au luptat joi seară ca să stingă flăcările unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Sadu. Din cauza unui coș de fum neprotejat au ars acoperișul și planșeul unei camere dintr-o casă.

Joi, 26 noiembrie a.c., în jurul orei 21:55, echipaje din cadrul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu, în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii Sadu şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Cisnădie au intervenit pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case în localitatea Sadu.
În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă efectul termic al unui coş de fum neprotejat faţă de materialele combustibile, au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp şi planşeul de la o cameră.

Recomandări din partea I.S.U. Sibiu
Pentru a preveni producerea unor situații similare , Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu recomandă cetăţenilor respectarea următoarelor măsuri:
•    Sobele şi coşurile de fum trebuie verificate, reparate, curăţate pentru a fi folosite numai în perfectă stare de funcţionare;
•    Coşurile de fum trebuie izolate termic faţă de elementele combustibile ale acoperişului (grinzi, astereală şi alte asemenea).

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu