fbpx

Starea drumurilor din județul Sibiu. Cum poți să afli în timp real cum se circulă!

0 275

ninsoareSC Drumuri și Poduri SA Sibiu, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu vă informeaza că  în ultimele 24 de ore s-a acționat cu 10 utilaje (cu lame și material antiderapant) in 3 din cele 8 zone care acopera raza Județului Sibiu, respectiv: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului).

La ora 8.00 nu existau drumuri blocate din cauza zăpezii sau a poleiului pe raza Județului Sibiu, carosabilul fiind umed, fără depuneri de zăpada, cu ceață în unele zone.
Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarna, participanții la trafic sunt rugați să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție.
Numarul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24).
”Pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene pe perioada de iarnă vă informăm că  pe site-ul instituției noastre găsiți zilnic informații actualizate (www.drumuripodurisibiu.ro – butonul “starea drumurilor din Județul Sibiu”)”, spun cei de la Drumuri și Poduri Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.