REVELION FĂRĂ ARTIFICII, dar cu SPECTACOL RETRO în centrul Sibiului. FRANCESCO NAPOLI vine în Piața Mare!

3 451

Francesco NapoliSibienii și turiștii vor avea parte de un spectacol cu tentă retro în noaptea dintre ani. Corina Chiriac, Silvia Dumitrescu, Dida Drăgan, Adrian Daminescu, Gabriel Cotabiță, Adrian Romcescu și Riff urcă pe scena din Piața Mare. Invitat special este italianul Francesco Napoli. Anul acesta nu vom mai avea artificii deasupra centrului Sibiului.

Casa de Cultură a Municipiului a pregătit programul pentru Revelionul 2016. Anul acesta tema este una retro, lista artiștilor care vor concerta în Sibiu în noaptea dintre ani fiind formată din reprezentanți ai generației de aur a muzicii ușoare românești.
În ultima zi a anului, de la ora 22, pe scena din Piața Mare vor urca Corina Chiriac, Silvia Dumitrescu, Dida Drăgan, Adrian Daminescu, Gabriel Cotabiță, Adrian Romcescu și Riff. Invitatul special al serii este Francesco Napoli, bine-cunoscutul cântăreț italian care și-a câștigat faima cu melodia „Balla Balla”, și a continuat să cunoască faima internațională cu melodii precum „Lady Fantasy” și „Marina Marina”.revelion sibiu
”În contextul evenimentelor triste ale acestui sfârșit de an, Primăria Sibiu a luat decizia de a înlocui tradiționalul foc de artificii de la miezul nopții cu un spectacol de lasere, lumini și confeti care vor marca trecerea în noul an”, spun cei de la primăria Sibiu. Programul Revelionului 2016 va fi prezentat de Silvia Dumitrescu şi Florin Apostol.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

3 Comentarii
  1. Costi scrie

    Nu vreau sa fiu inteles gresit, si eu sunt solidar cu victimele de la clubul Colectiv, dar nu putem continua sa folosim aceasta tragedie pentru a scoate din programe si din diverse activitati artificiile sau astfel de manifestatii ce bucura populatia. Sa se faca dreptate nu sa ne folosim de precedente pentru a scuti bani destinati unor astfel de evenimente.

  2. Marius scrie

    Foarte buna ideea de a sari peste artificii.

  3. un sibian scrie

    as fi foarte surprins sa-l vad pe Cotabita pe scena…probabil e un Copy / Paste din alt an

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.