VIDEO FOTO S-a DESCHIS noul POD peste CIBIN. Deocamdată doar pietonal!

0 329

pod cibin okMult așteptata inaugurare a noului pod din dreptul Pieței Cibin se apropie vertiginos. Începând de câteva zile pietonii pot să traverseze și să admire noul pod peste râu. Pasarela pietonală folosită pentru traversare a fost dezafectată de constructor.

Chiar dacă primarul interimar Astrid Fodor a anunțat acum o săptămână că sunt șanse va din acest weekend să putem circula pe noul pod peste Cibin, până la urmă lucrurile stau așa doar pe jumătate. Podul in dreptul pieței a devenit circulabil doar pentru pietoni. Joi după amiază au fost aplicate și marcajele rutiere atât pe pod cât și în cele două capete ale acestuia. pod cibin nou (1) pod cibin nou (2) pod cibin nou (3) pod cibin nou (4)Semafoarele au devenit și ele funcționale, așa că mai rămâne doar ca municipalitatea să dea undă verde deschiderii acestui obiectiv pentru traficul auto.pod cibin nou (5) pod cibin nou (6) pod cibin nou (7) pod cibin nou (8)
Pietonii circulă deja de câteva zile pe noul pod, iar pasarela folosită până de curând pentru traversarea râului, a fost dezafectată de constructor.pod cibin nou (9) pod cibin nou (10) pod cibin nou (11) pod cibin nou (12)”Probabil la finele săptămânii viitoare vom putea să facem și această inaugurare. Dacă nu va fi posibil săptămâna viitoare atunci o facem în următoarea. Cu siguranță în maxim două săptămâni podul se va deschide circulației”, a declarat acum o săptămână primarul interimar Astrid Fodor. Primarul interimar al Sibiului a explicat atunci că cel mai probabil vor mai rămâne lucrări în zona podului, care se vor finaliza în primăvara lui 2016. pod cibin nou (13) pod cibin nou (14) pod cibin nou (15) pod cibin nou (16)„Aleile de sub pod nu vor fi probabil gata până la inaugurare, dar cum termenul este până în aprilie anul viitor, am considerat că este bine să îl deschidem pentru circulație și să nu blocăm acest obiectiv până la finalizarea tuturor lucrărilor. Vom continua apoi cu acele lucrări în primăvara anului viitor. Până în aprilie 2016 vor fi gata”, a mai explicat primarul interimar al Sibiului.

video

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.