FOTO – Mitropolitul Ardealului și-a tras limuzină de lux. Costă peste 60.000 de euro!

xcape room sibiu

mercedes 3Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurențiu Streza, merge mai nou la evenimentele la care este invitat cu o super limuzină Mercedes. Mașina are un preț de cel puțin 63.000 de euro, modelul standard, conform site-ului oficial al producătorului german și poate ajunge și la  100.000 de euro.

Discrepanță totală vineri după amiază la Sibiu. Mitropolitul Ardealului a participat la inaugurarea unui centru de cercetare la Spitalul Județean Sibiu, în calitate de invitat. Până aici nimic anormal. Mitropolitul a vorbit frumos, a ținut o slujbă de sființire a centrului și apoi a dat să plece probabil spre Mitropolie. Chiar dacă aceasta este la maxim 10 minute de mers pe jos de locul în care ÎPS Streza a participat la eveniment, mitropolitul a venit acolo cu o super limuzină, care l-a așteptat și la plecare.
Și nu vorbim de vreo mașină amărâtă ci de un Mercedes de top. Mai exact de modelul E350 4matic, cel mai nou din serie, bineînțeles.
Streza a pășit falnic spre mașină, s-a urcat pe locul din dreapta față și a plecat țanțoș trecând și pe sub privirile muritorilor de rând participanți la eveniment, dar și ale bolnavilor din spital.mercedes streza
Reacția ”muritorilor de rând”
”A venit primul ministru sau cine e cu mașina asta dichisită?”, a exclamat un domn care stătea alături de o femeie îmbrăcată în pijamale, semn că este internată în spital. ”Nu. E Mitropolitul!”, i-a explicat un participant la evenimentul la care fusese și ÎPS Streza. ”Săracul… Ce mașină are..”, a exclamat imediat cel ce a întrebat. mercedes 2
Mașină de minim 63.000 de euro
Limuzina folosită de Mitropolitul Ardealului este una de top și de ultimă generație. Modelul E350 4matic de la Mercedes are preț de pornire de la 63.000 de euro, conform listei de prețuri de pe site-ul oficial mercedes-benz.ro. Vorbim însă de un preț standard, care crește în funcție de accesorizări și motorizare. mercedes 4Prețul final poate să atingă și suma de 100.000 de euro.

Citește și Mai multe de acelasi autor

Comentarii

Loading...