targ de craciun foto sebastian marcovici
Foto Sebastian Marcovici

targ de craciun - foto sebastian marcoviciCalendaristic iarna este deja instalată, dar asta nu înseamnă că a îngheţat totul. Evenimente continuă să fie din plin în Sibiu, aşa că aveţi de unde alege.

Târgul de Crăciun din Piaţa Mare trebuie să fie una dintre opţiunile voastre pentru petrecerea timpului liber. Aveţi ce face aici- puteţi cumpăra cadouri pentru Crăciun, puteţi bea un vin fiert sau un ceai, să gustaţi ceva din preparatele pregătite chiar în piaţă, sau pur şi simplu să vă plimbaţi şi să admiraţi luminiţele de sărbătoare.

Darul lui Moş Nicolae” este un spectacol interactiv pentru copii, în care Magicianul Marian Râlea îşi propune să aducă magia şi bucuria poveştilor de iarnă. Şi pentru că toţi copiii ar trebui să meargă la acest spectacol, reprezentaţiile sunt multe. Vineri, la Teatrul Gong, încep la ora 12 şi 18, şi sâmbătă la ora 11 şi 18. Mai multe detalii aici.

Şi dacă tot ajungeţi la Teatrul Gong, opriţi-vă şi admiraţi pozele lui Miluţă Flueraş, unul dintre răniţii din Colectiv. Expoziţia este dschisă până în data de 9 decembrie, şi tot până atunci puteţi face donaţii pentru ca el să aibă parte de o recuperare mai uşoară.

Sibiu Maigc Show” este un eveniment care se întinde şi el pe tot week-end-ul. Programul complet şi ce magicieni de top vin la Sibiu, aflaţi de aici.

Antisocial” este o piesă de teatru ce se joacă vineri seara, de la ora 19, la Teatrul Radu Stanca. Detalii aici.

Dacă vreţi să întraţi în spiritul Crăciunului, mergeţi sâmbătă sau duminică seara, de la ora 19, la „Ţesătorul de vise-Poveste de Crăciun”. Detalii despre spectacolul care se joacă la Sala Studio din spatele Casei de Cultură, aici.

Echipa de baschet CSU Sibiu are nevoie de încurajare duminică seara. De la ora 20, la Sala Transilvania sibienii vor juca împotriva celor de la CSM CSU Oradea.

Fratelli, cel mai nou deschis club din Sibiu, are sâmbătă seara programată o petrecere de pomină. RukyDeeJay‬ va fi responsasil cu distracţia, aşa că faceţi rezervări la 0748.111.893.

Oratoriul de Crăciun” este un concert vocal-simfonic ce va avea loc la Biserica Evanghelică. Cei care doresc să participe duminică seara, de la ora 18, trebuie să se îmbrace cât mai gros. Ce arii se vor cânta şi de unde se pot cumpăra biletele, aflaţi de aici.

Christmas Gala Concert” de la Sala Thalia începe duminică, la ora 19. Cine concertează citiţi aici.

Cinema Arta are în program filme pentru toate vârstele şi gusturile. Lista aici.

Comentariul meu

Lasă un răspuns