Sărbătorile nu vă prind nepregătiţi! De la „Creative Buzz” veţi putea cumpăra cadouri handmade

0 171

 

Afis Creative Buzz - ed6Veniți să admirați și să vă inspirați de la cei mai buni meșteri artizani care vor reda bucuria iernii și a sărbătorilor în culori prin intermediul creațiilor lor.

Nu ne trebuie o baghetă fermecată pentru că magia va fi creata prin produsele realizate de designeri si artiştii handmade.

Obiecte de decor, bijuterii și accesorii, lădițe pictate, jucării inedite, cosmetice natural, dulcețuri de casă și multe altele, le găsiți cu prisosință la festivalul handmade Creative Buzz, ajuns la ediția 6, la care sunt invitați toți admiratorii produselor handmade.

Produsele manufacturate transmit mai simplu şi direct mesajul din sufletul artistului către iubitorii genului, prin evidenţa frumosului de la prima atingere sau vedere.

Cei 40 de expozanții vor veni cu multă voie bună, zâmbete pentru toată lumea şi cu o mulţime de lucrări noi, iar organizatorii vă pregătesc o tombola cu premii, pentru toți cei care achiziționează prodise în cele 3 zile de festival.

Vor fi ateliere de ciocolată pentru cei mici, ateliere de aranjamente şi decoraţiuni din flori pentru toate vârstele, precum şi proiecţii de filme pentru cei mici.

Festivalul handmade Creative Buzz este o inițiativă de susținere și promovare a artiștilor și artizanilor din România, inclus pe Agenda Culturală 2015, gândită din perspectiva înlesnirii accesului la obiecte unicat, create manual și are loc în perioada 11-13 Decembrie la Forumul German din Sibiu, zilnic între 11.00-20.00

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...