consultații gratuite de determinare a dioptriilor și de măsurare a tensiunii arteriale

dioptriÎn preajma sărbătorilor de iarnă, Organizația Județeană Sibiu a Partidului Social Democrat, în parteneriat cu firma Lent Optik, a lansat o nouă ediție a campaniei „Sănătatea TA este neprețuită!”.

În cadrul acestei campanii care se desfășoară în Sibiu, Mediaș, Avrig și Agnita, cetățenii beneficiază de consultații gratuite de determinare a dioptriilor și de măsurare a tensiunii arteriale. Serviciile medicale sunt asigurate de specialiști din București care au adus aparatură de ultimă generație, iar cei interesați pot să și achiziționeze ochelarii corespunzători.
La Sibiu, consultațiile au loc la sediul PSD de pe strada Samuel von Brukenthal nr.2, între orele 09:00 și 16:00 până vineri 11 decembrie, iar săptămâna viitoare, la aceleași ore, în zilele de luni (14.12), marți (15.12) și miercuri (16.12).
În județ, consultațiile în cadrul campaniei „Sănătatea TA este neprețuită!” au loc astfel: la Mediaș până sâmbătă (12.12), la sediul PSD din strada Regele Ferdinand nr.28, la Avrig în perioada 13 – 14 decembrie, la Cabinetul Parlamentar Gheorghe Frăticiu din strada Gh. Lazăr nr.8 și la Agnita la sediul PSD din Piața Republicii nr.4. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu