fotbaliștii de la interstar participă la memorialul gheorghe ola de la focsani

interstar muriEtapa finala a competitiei rezervata copiilor nascuti dupa 01 ianuarie 2006 se va desfășura la Focșani. Grupa 2007 a Interstarului a obtinut și ea calificarea la turneul final al Memorialului Gheorghe Ene.

Echipa Interstarului pregătită de Daniel Murasan, cea care a obtinut calificarea dupa ce a castigat „zona” de la Brasov, va pleca spre localitatea moldavă pe 15 decembrie urmând ca pe 16 si 17 decembrie sa evolueze in cadrul turneul final.
Pe 15 va avea loc tragerea la sorti , astfel ca oricare din urmatoarele echipe calificate : Academia Hagi(bronz national in editia precedenta), CSM Focsani ( campioana en- titre), Unirea Slobozia, Kinder Targoviste, Luceafarul Cluj,FC Bihor sau CSS Caransebes, pot deveni adversarii echipei noastre.
„Mergem la Focsani cu gandul de a reprezenta Sibiul cu cinste.Orice rezultat pozitiv va fi un bonus pentru noi.Toate echipele participante sunt puternice.”-Daniel Murasan

Premiera in fotbalul juvenil sibian
Calificarea ambelor echipe de la Interstar la Turneele Finale ale celor doua competitii organizate de FRF la nivel national, reprezinta o premiera pentru fotbalul sibian.
” Ne bucuram ca am reusit o astfel de performanta.Este un sentiment placut sa sti ca esti primul club din Sibiu care s-a calificat cu echipe in finalele celor doua competitii.Ce va urma numai Dumnezeu va sti.Noi tindem cat mai sus.”-Sebastian Baciu vicepresedinte la Interstar Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu