Începe un week-end plin cu evenimente dedicate Crăciunului. Ai de unde alege!

0 171
Credit Foto: Sebastian Marcovici
Credit Foto: Sebastian Marcovici

În acest final de săptămână Sibiul este din nou gazdă a numeroase evenimente. Majoritatea sunt dedicate Crăciunului, dar sunt programate şi piese de teatru, concerte şi târguri.

Vineri de la ora 11 se deschide Târgul de Handmade „Creative Buzz”. Până duminică ai timp să treci pe la Forumul German, pentru că sigur o să găseşti ceva ce îţi place. Detalii aici.

Tot la ora 11 începe Sibiu Magic Weekend. O să fie trei zile magice, despre care poţi citit aici.

Emil Hurezeanu vine la Sibiu pentru a-şi lansa cea mai recentă carte- „Pe trecerea timpului. Jurnal politic românesc: 1996 – 2015”. Detalii despre eveniment află de aici.

O ală lansare de carte este programată vineri, de la ora 16. Managerul Muzeului Brukenthal, Sabin Luca, adduce în faţa publicului “Viaţa trăită sub zei”. Mai multe aici.

Fabula urbană #2” va avea 2 reprezentaţii. Una de la ora 17 şi alta de la ora 20. Ambele se vor juca la Teatrul Naţional Radu Stanca.

Patinoarul din Parcul Sub Arini se deschide tot vineri, de la ora 16. Programul şi tarifele aici.

Poate cel mai aşteptat eveniment, după deschiderea Târgului de Crăciun, este aprinderea tunelului de lumini de pe Nicolae Bălcescu. Nu trebuie ratat momentul care va avea loc la ora 18. Detalii complete aici.

Îşi poţi încheia seara de vineri în Imperium, unde va cânta live Paul Panait, fostul component al trupei Gaz pe Foc.

Visual Magic” este un spectacol prezentat în cadrul Festivalului Sibiu Magic Show. Sâmbătă dimineaţa, de la ora 12, la Teatrul Gong, spectacolul va fi pus în scenă pentru cei mici, iar de la ora 20 vor fi prezentate numere pentru cei mai mari. Informaţii aici.

Noaptea bufonilor” este o piesă de teatru ce se va juca sâmbătă seara, de la ora 19, la Teatrul Naţional Radu Stanca. Detalii de spre piesă aici.

O oră mai târziu, la 20, va începe la Cercul Militar piesa „Poveste de Crăciun- Ţesătorul de vise”. Ce se întâmplă în piesă, aflaţi aici.

Dacă vrei să aculţi muzică live, atunci Imperium este alegerea. Sâmbătă seara ai parte de un acoustic session cu Maria Cojocaru & Ghebe.

Seara de duminică este a lui IL Caragiale, pentru că la Teatrul Naţional Radu Stanca se joacă „O noapte furtunoasă”. Citeşte aici mai multe.

Şi dacă printre atâtea evenimente ai timp şi de un film, află de aici programul de la Cinema Arta. Rulează şi o avanpremieră.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.