Viceprimarul Virgil Popa despre INCOMPATIBILITATEA declarată de ANI. Ce are de gând să facă!

0 203

fodor popa pod cibinViceprimarul Sibiului, Virgil Popa, a aflat vineri seară despre faptul că Agenţia Naţională de Integritate, l-a declarat ca fiind în stare de incompatibilitate. Vicele spune că nu a primit nimic oficial, dar va contesta decizia ANI.

Faptul că Agenţia Naţională de Integritate a anunțat vineri seară că a constatat că viceprimarul Virgil Popa s-a aflat în incompatibilitate timp de doi ani, l-a luat prin surprindere pe acesta. Virgil Popa spune că va contesta decizia ANI. ”Eu susțin în continuare că nu m-am aflat în incompatibilitate. Nu am primit nimic oficial, dar când voi primi bineînțeles că voi contesta această decizie a ANI”, a spus Popa pentru Ora de Sibiu.
ANI susține că Virgil Popa s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 27 septembrie 2012 – 03 iulie 2014 întrucât a deţinut simultan şi calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al Grădiniţei cu program prelungit nr. 19 Sibiu.
Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat că 30 de aleşi locali printre care şase primari şi 11 viceprimari, doi fiind din Sibiu, sunt incompatibili, iar în două cazuri sunt indicii de fals în declaraţii şi conflict de interese de natură penală.
Și primarul interimar Astrid Fodor a fost găsită în incompatibilitate de ANI.
Citiți AICI mai multe detalii!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.