exclusiv - alertă la aeroportul sibiu. pasageri evacuați din cauza unui colet suspect găsit în fața terminalului de sosiri!

aeroportul internațional sibiuUn colet suspect a fost găsit în după amiaza zilei de miercuri în fața terminalului de pasageri de la Aeroportul Internațional Sibiu. Cei de la SRI s-au deplasat la fața locului pentru ridicarea acestuia. Până la urmă s-a dovedit că este vorba de o geantă cu laptop, uitată de un pasager sosit de la Munchen.

Alertă generală în Aeroportul Internațional Sibiu miercuri după amiază în jurul orei 17.40. Un bagaj suspect lăsat în fața terminalului de pasageri de la terminalul aerogării, a pus pe jar pe toată lumea. Bagajul de dimensiuni mici a stat acolo preț de mai bine de 30 de minute, iar după ce s-a constatat că nimeni nu îl ia, au fost alertate autoritățile competente, respectiv cei de la SRI Sibiu.
Terminalul a fost închis, iar cei ce erau în interiorul acestuia au fost evacuați pe o altă cale de ieșire, aflată în cealaltă extremitate. Bagajul buclucaș a fost izolat și s-a stabilit un perimetru în care nimeni nu a mai intrat până la sosirea celor de la SRI pentru verificarea acestuia.
Bagajul a apărut în fața terminalului la scurt timp după aterizarea avioanelor companiilor Lufthansa (cursa de la Munchen) și Tarom (cursa către Munchen). Nici mașinile nu au mai avut acces în fața terminalului.

Bagaj uitat de un pasager
Totul s-a lămurit chiar în timp ce se încerca ridicarea genții respective. Un pasager sosit de la Munchen a anunțat că este vorba de un bagaj de al său, în care se afla un laptop și pe care din grabă l-a uitat în fața aerogării. ”A fost într-adevăr o astfel de situație. A fost aplicată procedura specifică. A fost izolat locul și s-au evacuat pasagerii din zona respectivă. S-a constatat că nu este vorba de un bagaj suspect și acesta nu prezenta pericol. A fost revendicat urmând a fi recuperat de posesor. A fost uitat de un pasager”, a explicat Nicoleta Boborodea, purtător de cuvânt la Aeroportul Internațional Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu