șoc la mediaș. președintele gazului suspendat din funcție pentru manevre suspecte!

horobaIoan Horoba a fost suspendat din funcția de președinte al gazului metan anunță gsp.ro. Totul a ieșit la iveală după efectuarea unui control intern în urma căruia au fost găsite mari nereguli.

„Au fost găsite nereguli mari, iar lui Horoba i s-a suspendat postul și activitate în cadrul clubului de fotbal. Acesta nu va mai avea drept de semnătură, toate atribuțiunile pe care le avea fiind suspendate în acest moment pînă la începutul lunii aprilie!

Totul a fost ținut secret de către Consiliul Director, dar cei din cadrul echipei au vorbit despre problemele lui Horoba„, dezvăluie sursele GSP.RO.

Contactat de reporterii GSP, Ioan Horoba, a evitat să vorbească pe marginea acestui subiect: „Sînt povești, domnule! Numai zvonuri, lansate de unii care vor să-mi facă rău. La revedere!”.

Iată comunicatul de presă al clubului medieșean

 În urma auditului anual făcut la Clubul Gaz Metan Mediaş, s-a dispus suspendarea din funcţie a preşedintelui Ioan Horoba până la clarificarea unor aspecte ce ţin de o posibilă situaţie de conflict de interese.

 În perioada următoare va fi realizată o verificare de către o casă de avocatură specializată care să emită un punct de vedere avizat. Până în momentul în care se va lămuri acest aspect, Clubul Gaz Metan va fi reprezentat de către Directorul General Adjunct Iosif Biro.

Ioan Horoba a ajuns la Gaz Metan în anul 2009, în primă fază în postura de director general, mai apoi acesta fiind numit președintele clubului de pe Târnava Mare, în trecut acesta a ocupat o funcție de conducere și la Gloria Bistrița.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu