ceata1
FOTO arhivă

ceataSibiul și alte nouă județe se află sub o avertizare de ceață conform unei informări venită din partea meteorologilor. Vizibilitatea ar putea să scadă și sub 50 de metri, iar în unele zone vom avea parte de burniță.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi dimineață, mai multe atenționări nowcasting Cod Galben de ceață valabile până la ora 11,00 în nouă județe.
Potrivit meteorologilor, în județul Cluj, local, în zonele joase inclusiv municipiile Cluj-Napoca, Dej și drumurile naționale și europene aferente, se vor semnala ceață, care va determina scăderea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m, și burniță.
Și zonele joase din județele Sibiu, Covasna, și Harghita, inclusiv drumurile naționale și europene, vor fi afectate de ceață.
Același fenomen va fi prezent, de asemenea, în Timiș, Arad, Bihor, inclusiv municipiile Timișoara, Arad, Oradea și drumurile europene și naționale aferente și, local, în zonele joase din județele Alba și Mureș, inclusiv drumurile naționale, europene și autostrada.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu