Ce petreceri sunt în Sibiu de Crăciun. Cum te poți distra în oraș!

0 323

targ de craciun - foto sebastian marcoviciUrmează un weekend prelungit, şi chiar dacă este Crăciunul, pub-urile, barurile şi cluburile nu şi-au luat liber.

Distracţia începe chiar din Ajun, în Premier The Club. Cei care veţi merge aici veţi primi cadouri toată noaptea, într-o atmosferă întreţinută de Crăciuniţele Moşului, alături de KJ Radu şi DJAozzy. Doamnele sau domnişoarele care vor merge îmbrăcate în costum de Crăciuniţă vor primi băutura gratis. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0747 888 647.

La Fratelli distracţia ţine două zile. În 25 şi 26 decembrie Ruky DeeJay & Dj Cipi Hampu vor veni cu surprise direct din mixerul de muzică. “Fratelli classic” se numeşte petrecerea ce se întinde pe două zile, iar intrarea este liberă. Rezervări se pot face la officesibiu@fratelli.ro | 0748.111.893.

La Imperium sangria costă doar 10 lei în Ajunul Crăciunului. Va fi un Acoustic Night cu Mădălina şi Teo. În seara de Crăciun cei care vor petrece aici vor primi vin viert cu portocale şi miere şi tradiţionalul cozonac. Fiind o seară specială, biletul de intrare costă 10 lei. Crăciunul la Imperium continua şi în 26 decembrie cu un concert live Acoustic Rising- On Stage, iar în 27 decembrie Mădălina revine pe scenă, însă alături de Robert.

La The Box, în seara de 24 decembrie, vine Moş Crăciun. E ocupat, dar va face o oprire ca să îl asculte pe DJ Alex Zara. Dacă vreţi să îl întâlniţi, rezervaţi-vă o masă la 0748.587373.

Şi la Vintage Pub se pregătesc surprise pentru petrecerile de Crăciun. Şi dacă nu vreţi să rămâneţi pe dinafară, faceţi repede o rezervare la 0757881881.

Dacă însă preferaţi să petreceţi Crăciunul în aer liber, la Arena Platos tunurile au împrăştiat pe pârtie zăpadă proaspătă, numai bună pentru skiat.

Şi dacă nici nu vreţi să petreceţi, nici să schiaţi, mergeţi la un film la Cinema Arta. Programul şi ce rulează vedeţi aici.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...