bote 5

bote 5Designerul Cătălin Botezatu este de câteva zile în zona Sibiului. Acesta s-a cazat alături de mai mulți prieteni și apropiați la o pensiune de la Curmătura Ștezii.”Bote” și-a pus coarne de ren în seara de ajun, a fost colindat de colindători și nu a ratat ocazia să se plimbe din nou prin centrul istoric al Sibiului.

Un Crăciun perfect. Așa ar descrie pe scurt Cătălin Botezatu sejurul pe care încă îl mai petrece în aceste zile în zona Sibiului. Bote s-a cazat la Pensiunea Mai, acolo unde de altfel a fost și cu alte ocazii, împreună cu mai mulți apropiați, prieteni și prietene. Vedeta fashion a imortalizat în fotografii momentele frumoase petrecute până acum la Sibiu.
În seara de ajun s-a pozat lângă un brad frumos amenajat în pensiune și a transmis un gând bun de la Sibiu pentru toți fanii săi de pe pagina oficială de Facebook.

bote s-apozat alături de nepoțelul său în târgul de crăciun
Bote s-a pozat alături de nepoțelul său în Târgul de Crăciun

”Va doresc un ajun fericit si fie ca Moșul sa va aducă sănătate, bucurie, liniște sufleteasca si îndeplinirea tuturor dorintelor. Sa nu va părăsească bunătatea si credința!!! In aceste clipe se cuvine sa ne aducem aminte de semenii noștri, de cei care nu au pe nimeni…si poate nu au nici ce pune pe masa… Iisus a adus bucurie prin nașterea lui, așadar aduceți bucurie celor aflați in astfel de situații si momente! Un ajun linistit”, a scris Botezatu pe Facebook.

nu a ratat ocazia  să facă o poză alături de câinele beethoven
Nu a ratat ocazia să facă o poză alături de câinele Beethoven

Pictorial în pensiune alături de Crăciunițe
În seara de ajun de Crăciun, Botezatu și grupul său de prieteni au fost vizitați de un grup de colindători din zona Rășinariului, iar mai apoi aceștia au petrecut clipe minunate în jurul bradului. bote 3Bote nu a ezitat să își pună niște cornițe de ren, confecționate din pluș și s-a fotografiat alături de mai multe ”Crăciunițe”, acesta fiind vizibil plăcut surprins de ideea venită din partea unui prieten.bote 7Starul de televiziune și-a făcut poze și alături de ”vedeta” pensiunii, un câine uriaș, dar și alături de turiștii care i-au solicitat acest lucru, precum și cu patroana de la pensiunea Mai.bote 4Botezatu a avut parte și de mese copioase, de la care nu au lipsit friptura de porc la tavă sau bucatele tradiționale, specifice Mărginimii Sibiului.bote 11Sejurul la Curmătura Ștezii a însemnat și plimbări în aer liber în zona Pătlinișului, iar Bote&co nu au ratat ocazia să meargă și prin Târgul de Crăciun din Centrul Sibiului sau la Spa la Centrul Aria.bote 4 bote 6 bote 8 bote 9 bote 10 bote 12
Sursa foto: Facebook Cătălin Botezatu

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns