razie alcool politie etilotest
FOTO: arhivă

razie alcool politie etilotestÎn perioada 25 – 27 decembrie, mai mulţi conducători auto au fost identificaţi la volan în timp ce conduceau sub influenţa alcoolului.

Astfel:
În data de 25 decembrie, în jurul orei 19,30, un medieşean în vârstă de 49 de ani a condus autoturismul pe strada Stadionului din municipiul Mediaş, având o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În data de 26 decembrie, în jurul orei 21,45, în localitatea Moşna, un localnic în vârstă de 28 de ani s-a urcat la volan după ce a consumat alcool, valoarea indicată de etilotest fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tot în data de 26 decembrie, în jurul orei 22,00, pe strada Principală din localitatea Curciu, comuna Dârlos, poliţiştii au identificat un alt şofer, localnic în vârstă de 43 de ani, care conducea autoturismul deşi prezenta o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În data de 27 decembrie, în jurul orei 23,50, în municipiul Sibiu, un cetăţean de naţionalitate străină conducea un ansamblu TIR pe Şoseaua Alba Iulia având o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.
”Tuturor celor patru conducători auto le-au fost întocmite dosare penale, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”, spune Elena Welter de la IPJ Sibiu. foto: arhiva

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns