arena platos

arena platosSambata, 26 decembrie 2015, Sibiu Winter Challenge a scos sibienii si turistii romani si straini la miscare pe partia Arena Platos din Paltinis.

Copii, tineri si seniori au raspuns pozitiv apelului pro-miscare si au luat parte la cea de-a treia editie a evenimentului dedicat sportului.
Copii si adulti deopotriva au primit lectii gratuite de schi si snowboard sub indrumarea instructorilor specializati. Mai mult, participantii la eveniment au avut ocazia sa joace alaturi de prieteni un hokey pe zapada, intr-o atmosfera de sarbatoare animata de muzica buna. Cei mici au avut o zona dedicata, unde s-au distrat in voie in castelul gonflabil sau la swingball. copil hocheiSoarele a fost prezent si el pe crestele muntilor, iar zapada nu a lipsit de pe partia Arena Platos.arena platos schiPe langa activitatile de la Paltinis, cei care au dorit sa faca miscare intr-un mod inedit au luat parte la activitatile puse la dispozitie in incinta Arka Park Indoor Climbing din Sibiu: tiroliana, bouldering, panou de catarat si trasee cu diverse grade de dificultate. copiiPe parcursul zilei de 26 decembrie Arka Park Indoor Climbing si-a deschis portile si le-a oferit iubitorilor de aventura sansa de a-si petrece a doua zi de Craciun intr-un mod interesant, prin miscare si voie buna.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns