politie filtru

politie filtruÎn câteva ore, poliţiştii sibieni au identificat şi prins un număr de 10 persoane, organizate în două grupuri, bănuite de săvârşirea unor furturi din societăţi comerciale de pe raza localităţii Slimnic.

În data de 28 decembrie, în jurul orei 20,00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că un grup de persoane au sustras o sumă de bani din incinta unei societăţi comerciale situate în localitatea Slimnic. Graţie informaţiilor obţinute şi valorificate cu rapiditate de către poliţişti, s-a reuşit identificarea autovehiculului utilizat de respectivul grup de persoane, autovehicul oprit pe DN1, în afara localităţii Bradu, în jurul orei 20,45, de către poliţiştii Serviciului Rutier.
Este vorba despre un autoturism înmatriculat în Franţa, în care se aflau cinci persoane dintre care un minor în vârstă de 8 ani şi patru adulţi (doi bărbaţi şi două femei) cu vârste cuprinse între 19 şi 44 de ani, domiciliaţi în judeţul Prahova, bănuiţi că ar fi autorii furtului sesizat mai devreme.
Întrucât nu deţine permis de conducere, şoferul şi-a ascuns identitatea, prezentând poliţiştilor date de identificare false.
În prezent, cei patru adulţi sunt cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, conducătorului auto întocmindu-i-se dosar penal şi pentru săvârşirea infracţiunilor de fals privind identitatea şi conducere fără permis.
Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Şelimbăr continuă cercetările în vederea documentării şi probării întregii activităţi infracţionale a celor patru persoane.

Alt grup, alte spargeri. Tot la Slimnic!
În data de 29 decembrie, în jurul orei 02,00, poliţiştii sibieni au fost sesizaţi că tot în localitatea Slimnic, persoane necunoscute au pătruns în incinta unei alte societăţi comerciale de unde au sustras bunuri, după care au părăsit zona cu două autoturisme, deplasându-se pe DN 14 spre municipiul Sibiu.
La intrarea în municipiu, poliţiştii au interceptat şi oprit cele două autoturisme în care se aflau 6 bărbaţi, cinci adulţi cu vârste cuprinse între 19 şi 28 de ani şi un minor în vârstă de 17 ani, domiciliaţi în judeţele Sibiu, Braşov, respectiv Hunedoara.
Asupra lor au fost depistate bunurile sustrase din depozitul societăţii comerciale, recuperate şi returnate părţii vătămate.
În prezent, cei şase bărbaţi sunt cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.  foto: arhiva

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns