smurd1
FOTO arhivă

smurdCel puțin zece persoane s-au intoxicat joi seară, la petrecerea de Anul Nou la restaurantul hotelului Parc din Sibiu. Mai multe persoane au fost transportate la Urgență la Spitalul Județean Sibiu.

Revelion de coșmar pentru mai multe persoane care au ales să petreacă noaptea de Anul Nou la restaurantul hotelului Parc din Sibiu. Aceștia s-au intoxicat înainte să petreacă cu adevărat Revelionul. Oficial cel puțin 10 persoane s-au intoxicat, dar neoficial cel puțin 20 de persoane au acuzat dureri după ce au servit aperitivul din meniul de la Revelion.
”Mai multe echipaje SMURD si SAJ intervin pentru acordarea primului ajutor medical la 10 persoane ce au suferit toxiinfectie alimentara. Persoanele au fost preluate de la o unitate hoteliera din mun. Sibiu. Sase victime au fost transportate la cea mai apropiata unitate de urgenta”, spun cei de la ISU Sibiu.

Revenire toxiinfectie:
In total au fost preluate de la fata locului 13 victime (2 copii si 11adulti) cu dureri abdominale si varsaturi. Victimele au fost transportate la Luther si UPU Sibiu. Echipajele SMURD si SAJ au acordat ingrijiri medicale la inca 30 de persoane, care au refuzat transportul la spital.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu