sibiu centru iarna e1423234524818

sibiu centru iarnaDacă aveți de gând să petreceți noaptea dintre ani pe pârtie sau în aer liber, atunci trebuie să știți că temperaturile vor fi destul de scăzute și în unele zone pot ajunge și la -20 de grade. La Sibiu vremea va fi geroasă, dar nu la fel de friguroasă ca anul trecut.

De Revelion, în toată ţara va fi ger, cu temperaturi cu câteva grade sub cele normale pentru această perioadă, iar ninsorile îşi vor face apariţia abia în a treia zi a noului an.
Meteorologul Viorica Dima de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a declarat că noaptea de Anul Nou va fi geroasă, cu valori termice cuprinse între minus 15 grade Celsius, chiar mai scăzute în estul Transivaniei, şi minus 5 grade Celsius la scara întregii ţări, iar ninsorile vor lipsi.
Deosebit de rece va fi în estul Transilvaniei, în judeţul Harghita fiind prognozate temperaturi care vor coborî până la minus 20 de grade Celsius, la altitudini mai mari.
Vestea bună este că în noaptea de Revelion vântul din ultimele zile ale anului, care intensifică senzaţia de rece, slăbeşte în intensitate.
Ninsorile se vor lăsa aşteptate, spre nemulţumirea celor care au optat pentru un Revelion la munte, dar mai ales a iubitorilor sporturilor de iarnă, care se vor mulţumi, până în 3 ianuarie 2016, cu zăpada artificială de pe pârtii. Sursa: mediafax.ro

Comentariul meu

Lasă un răspuns