catuse
Foto Arhivă

catuseUn tânăr de 20 de ani a fost victima unor hoți, luni în jurul orei 21.00. Acesta a fost tâlhărit de trei persoane în plină stradă. Jandarmii au dat de urma tâlharilor.

O echipă de ordine și siguranță publică de la Secția de Jandarmi Mediaș a fost sesizată că în zona centrală a municipiului Mediaș în apropiere de locul în care își desfășurau misiunea de menținere a ordinii publice, un tânăr localnic în vârstă de 20 de ani a fost victima unui furt.
Tânărul susține că luni, 28 decembrie 2015 în jurul orei 21.00, a fost abordat de un grup de trei persoane dintre care două îi erau cunoștințe și în urma unui dialog i s-au sustras de către unul dintre acestea în vârstă de 18 ani, telefonul mobil şi o sumă de bani, după care au plecat.
Ca urmare a verificărilor efectuate, jandarmii s-au deplasat la domiciliul persoanei susceptibile de comiterea faptei stabilind identitatea acestuia. Ulterior jandarmii au efectuat acte de constatare pentru comiterea faptei de furt, prevăzută şi pedepsită art. 228/229 din Codul Penal, pe care le-au înaintat organelor judiciare abilitate să continue cercetările.
Dacă sunt victime sau martori ale unor fapte antisociale cetățenii le pot sesiza pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns