podu olt

gara podu oltUn tânăr de 24 de ani a încercat să prostească mai mulți oameni în stația CFR de la Podu Olt. Mai exat acesta le spunea potențialelor victime că le vinde un colet cu obiecte de cult aduse de pe muntele Athos. În realitate în cutie erau două cărți cu Mersul Trenurilor și Ghidul Mânăstirilor din România.

În după-masa zilei de 2 ianuarie, în jurul orei 15.30, un bărbat a sesizat telefonic Poliţia Oraşului Tălmaciu cu privire la faptul că un tânăr a încercat să îl inducă în eroare, oferindu-i spre vânzare, contra sumei de 500 de lei, un colet în care afirma că sunt obiecte de cult de la Muntele Athos.
Bărbatul le-a relatat poliţiştilor că în timp ce se afla în staţia CFR Podu Olt a fost abordat de un tânăr care i-a oferit pentru 500 de lei un colet în care susţinea că se află diferite obiecte de cult de la Muntele Athos.
În urma verificării conţinutului coletului, bărbatul a constatat că a fost înşelat, în interior găsind două cărţi, respectiv: „Mersul trenurilor” şi „Ghidul mânăstirilor din Romania”.
La sediul Poliţiei Oraşului Tălmaciu s-au deplasat atât bărbatul care a sesizat fapta cât şi persoana care i-a oferit coletul spre vânzare, respectiv un tânăr de 24 de ani, domiciliat în municipiul Bucureşti. Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de înşelăciune. foto: wikipedia

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu