Crimă macabră în județul Sibiu. I-a dat cu sapa în cap unui prieten venit în vizită!

497

crima fotoProcurorii sibieni au dispus marți propunerea de arestare preventivă pe numele sibianului Bota Ioan Mihai. Acesta este principalul suspect în cazul unui conflict avut loc la finele anului trecut, în data de 29 decembrie în localitatea sibiană Merghindeal. El este acuzat de faptul că l-a lovit cu sapa în cap pe consăteanul său Dudu Eugen.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a formulat la data de 5 ianuarie 2016, propunere de arestare preventivă a inculpatului Buta Ioan Mihai sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, prevăzută de art.188 al.1 Cod penal.
S-a reţinut în fapt, că la data de 29 decembrie 2015, în jurul orelor 15,00,  pe fondul consumului de alcool, inculpatul Bota Ioan Mihai în locuinţa sa din localitatea Merghindeal, judeţ Sibiu, a avut o altercaţie cu consăteanul său Dudu Eugen, aflat în vizită, altercaţie care a degenerat rapid, aşa încât, inculpatul i-a aplicat victimei lovituri repetate  cu tăişul unei sape, în zona capului, care s-au soldat cu leziuni traumatice grave. Deşi starea de sănătate era precară şi necesita ajutor medical urgent, inculpatul nu a întreprins nimic în acest sens, a târât victima prin curtea casei şi a abandonat-o la ieşirea în stradă.
Câţiva consăteni au sesizat prezenţa victimei, i-au acordat îngrijiri medicale, ulterior aceasta  fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu – Secţia Neurochirurgie, unde, în pofida îngrijirilor medicale acordate a decedat în noaptea de 2 spre 3 ianuarie.
Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi de la Tribunalul Sibiu a admis propunerea de arestare preventivă şi a dispus arestarea inculpatului Bota Ioan Mihai pe o perioadă de 30 zile. foto: arhiva

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (2)