Primarul Fodor despre situația de la CSU Sibiu: ”Nu știu cum am putea să îi ajutăm și dacă se va găsi o soluție!”

1 210

csu sibiuPrimarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, a vorbit marți despre posibilitatea ca administrația locală să dea mai mulți bani pentru CSU Sibiu în 2016. Aceasta spune că nu știe dacă se va găsi o soluție viabilă pentru gruparea sibiană.

CSU Sibiu are șanse mici ca să își rezolve găurile din buget, cu ajutorul primăriei Sibiu. Primarul Astrid Fodor a explicat marți că din alocările bugetare de la municipalitate, gruparea pregătită de Dan Fleșeriu nu va putea să achite salariile jucătorilor.
Tocmai din acest motiv Fodor spune că nu crede că se va găsi o soluție pentru ca echipa să fie susținută mai mult decât până acum, din bani publici.
”Problema mare este cea a salariilor la CSU. Din alocările de bani de la primărie nu se pot plăti salariile la jucători.  Deci nu știu cum s-ar putea să îi ajutăm. Am putea să alocăm o sumă mai mare de bani. Desigur că se poate. (..) Noi am și prevăzut o creștere a bugetului alocat pentru agenda sportivă, dar nu știu dacă pentru baschet se va găsi o soluție”, a spus Fodor.
Reamintim că CSU Sibiu este în pericol să nu mai beneficieze de sprijinul consistent al firmei Atlassib, după ce la finele anului trecut reprezentanții acesteia au declarat public că iau în considerare faptul de a reduce alocările financiare către clubul sibian. foto: csusibiu.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. din Vale scrie

    Sponsori privati? Au disparut firmele cu profit din Sibiu?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.