fbpx

FOTO – Starea drumurilor din județul Sibiu. Nu avem blocaje, dar se circulă în condiții de iarnă!

1 402

dn1Societatea care are în sarcină deszăpezirea pe drumurile județene din Sibiu, a informat că la ora 11.00, nu existau drumuri închise sau blocate din cauza ninsorilor. Pe majoritatea acestora se circulă în condiții de iarnă. Și pe autostrada A1, între Șelimbăr și Săliște s-a așternut un strat subțire de zăpadă.

SC Drumuri și Poduri SA Sibiu, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu vă informeaza că  în ultimele 24 de ore s-a acționat cu 61 de utilaje (cu lame și material antiderapant) pe toate cele 8 zone care acopera raza Județului Sibiu, respectiv: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului), zona 4 (Cîrța – Arpașu – Bruiu), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu), zona 6 (Dumbraveni – Mediaș), zona 7 (Șeica Mare – Vecerd), zona 8 (Loamneș – Păuca).
”La aceasta oră nu există drumuri blocate din cauza zăpezii sau a poleiului pe raza Județului Sibiu. Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarna (zăpadă și polei) rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție”, spune Monica Iliescu, purtător de cuvânt la SC DRUMURI ȘI PODURI SA.

VEZI ȘI: VIDEO FOTO Deszăpezirea la Sibiu: Mașinile derapează în voie pe străzile din centru. Primăria spune că deszăpezirea se face încă de la 3.00!
Numarul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24).dn1 sibiu”Pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene pe perioada de iarnă vă informăm că  pe site-ul instituției noastre găsiți zilnic informații actualizate (www.drumuripodurisibiu.ro – butonul “starea drumurilor din Județul Sibiu”)”, mai spune Monica Iliescu, purtător de cuvânt SC DRUMURI ȘI PODURI SA.a1 saliste
În fotografiile postate pe grupul Info trafic jud. Sibiu, pe Facebook, se poate observa că pe A1 spre Săliște este zăpadă, iar pe DN1 de la Săliște spre Miercurea Sibiului, este de asemenea un strat subțire de omăt.

CITEȘTE ȘI: VIDEO – Aeroportul din Cluj ÎNCHIS din cauza unei ATERIZĂRI RATATE. Toate cursele redirecționate spre Sibiu!
Sursa foto: Info trafic jud. Sibiu

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. anonim scrie

    Nu va panicati, nu se dezapezeste in Germania apoi ce sa mai vorbim de Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.