Mesajul președintelui Consiliului Județean Sibiu, pentru sărbătoriții de Sfântul Ioan Botezătorul

0 146

ioan cindreaPreședintele Consiliului Județean Sibiu a ținut să transmită un mesaj public pentru toți sibienii care joi își sărbătoresc ziua de nume, cu ocazia sărbătorii de Sfântul Ioan Botezătorul.

Iată mesajul lui Cindrea:
Dragi sibieni,
Vă mărturisesc că în fiecare an, în ziua rânduită de Biserică să îl sărbătorim pe Sfântul Proroc Ioan Botezătorul, mă încearcă o mare bucurie și o puternică emoție.
Bucurie pentru că primesc multe urări și felicitări, purtând, prin inspirata alegere a părinților mei, numele Ioan. Doresc ca bucuria pe care o am în această zi să o împart și să o îndrept spre dumneavoastră, cei care purtați numele Ioan, Ioana și derivatele lor. Vă urez multă sănătate și cât mai multe momente frumoase și cu liniște trăite alături de familie și de cei dragi.
Și emoție pentru că sunt impresionat de întreaga activitate a prorocului Ioan Botezătorul, a celui trimis de Dumnezeu să fie înaintemergător, să pregătească prin propovăduirea sa Calea Domnului și să confirme semenilor săi că Domnul nostru Iisus Hristos este Mesia, este cel pe care ei îl așteptau să le fie Mântuitor și să fie Mântuitorul lumii întregi.
Aș dori ca în acest an să fim inspirați mai mult de pilda lăsată de Ioan Botezătorul de a trai în cumpătare, de a nu ne semeți, ci a ne evalua corect și a recunoaște autoritatea lui Dumnezeu, și, mai presus, de a avea curajul să dezaprobăm faptele rele și de a spune adevărul.
La Mulți și Fericiți Ani, tuturor!
Cu prețuire,
Ioan Cindrea,
Președintele Consiliului Județean Sibiu

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.