Aydin.

Aydin.Un om de afaceri a decis să ofere un bonus financiar record pentru fiecare angajat al companiei sale. Oamenii au reacționat fiecare într-un mod unic, iar fapta afaceristului face înconjurul mapamondului.

Nevzat Aydin, un om de afaceri turc, care conducea o companie de succes de curierat, a decis să ofere fiecaruia dintre cei 114 angajaţi un bonus de 200.000 de dolari, după ce a vândut afacerea pentru 589 milioane de dolari, scrie brightside.
Aydin spune că a vrut să îşi exprime mulţumirea şi recunoştinţa pentru fiecare dintre aceştia şi crede că succesul său i s-a datorat echipei cu care a lucrat.
Salariul mediu pentru un angajat era între 1.000 şi 1.800 de dolari pe lună, dar după ce firma a fost vândută, fiecare a primit un bonus de 200.000 de dolari, plată echivalentă pentru 11 ani de muncă.
Înainte să facă acest pas, Nevzat Aydir a citit un articol în care autorii spuneau că 200.000 de dolari este o sumă suficientă ca o persoană să nu mai vadă banii ca fiind sursa principală de motivaţie. Citește întreaga poveste AICI!

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns