A furat mașina bunicului și a plecat la plimbare prin oraș. Bunicul a sunat la poliție!

194

actiune-politieÎntâmplare comico-tragică la avută loc duminică seară la Cisnădie. Un bărbat a sunat la poliție și a anunțat că i-a fost furată mașina din curte. Poliția l-a prins pe făptaș în scurt timp, fiind vorba de nepotul victimei, care a vrut să iasă la o plimbare cu mașina prin oraș. Tânărul nu are însă permis de conducere.

În data de 10 ianuarie, în jurul orei 19.15, Poliţia Oraşului Cisnădie a fost sesizată telefonic cu privire la furtul unui autoturism. Un localnic a sesizat că persoane necunoscute i-au sustras maşina pe care o avea parcată în curtea imobilului în care locuieşte.
În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate cu celeritate de poliţiştii din Cisnădie s-a stabilit că maşina a fost sustrasă de un tânăr de 18 ani, rudă a reclamantului. Mai exact este vorba de nepotul celui care a sunat la 112, ca să anunțe că i-a dispărut mașina din curte. ”Tânărul a condus maşina pe raza localităţii, nu a fost implicat în accidente rutiere, însă în urma cercetărilor s-a stabilit că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
Familia acestuia nu a depus plângere împotriva tânărului însă este cercetat penal de poliţiştii din Cisnădie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism fără a deţine acest drept. foto: arhiva

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi