Aeroportul Sibiu anunță licitații pentru noi rute spre Spania, Italia și Germania. Încep și lucrările la terminalul cargo!

212

AEROPORT2Reprezentanții Consiliului Județean Sibiu au anunțat luni seară că în acest an conducerea Aeroportului Internaţional Sibiu va lansa licitaţii pentru noi rute spre Spania, Italia şi Germania şi o să contureze o propunere de reamenajare a tarifelor.

Cei de la Consiliul Județean Sibiu, au anunțat luni că în ceea ce priveşte Aeroportul Internaţional Sibiu, regie autonomă finanţată de Consiliul Judeţean Sibiu, în anul 2015 s-a înregistrat un număr de 276.533 de pasageri îmbarcaţi-debarcaţi, ceea ce înseamnă o creştere de 28% faţă de 2014 , iar traficul total cu pasageri aflaţi în tranzit a fost de 307.053. Şi numărul de mişcări de aeronave  înregistrat anul trecut – 5.468 a crescut cu 12% faţă de anul 2014.

VEZI ȘI: Destinație nouă de pe aeroportul Sibiu. Zburăm LOW COST în Italia, la TORINO!
Pentru anul în curs, conducerea Aeroportului Internaţional Sibiu va lansa licitaţii pentru noi rute spre Spania, Italia şi Germania şi o să contureze o propunere de reamenajare a tarifelor. De asemenea, în urma finalizării studiului de oportunitate privind dezvoltarea unor operaţiuni cargo şi logistice, Aeroportul Sibiu va trece la implementarea proiectului. Deja au fost demarate operaţiuni cargo în cooperare cu o companie specializată pe servicii logistice globale de mare viteză pe reţeaua de trafic aerian-feroviar-rutier, traficul pe Aeroportul Sibiu fiind de 20-30 de expedieri/primiri pe lună. Intenţia conducerii Aeroportului este de a achiziţiona în următoarea perioadă un echipament de degivrare, pentru înlăturarea gheţii.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (2)