Criminalul din Gara Sibiu a fost arestat preventiv. Procurorul de caz confirmă că la crimă a asistat și copilul victimei!

422

gara sibiuJudecătorul de Drepturi şi Libertăţi de la Tribunalul Sibiu a admis propunerea de arestare preventivă şi a dispus arestarea inculpatului Roşca Ion pe o perioadă de 30 zile. Este vorba de bărbatul care sâmbătă la prânz și-a ucis concubina cu mai multe lovituri de cuțit, în stația de autobuz din Gara Sibiu (FOTO).

Procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a formulat la data de 10 ianuarie 2016, propunere de arestare preventivă a inculpatului Roşca Ion sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, prevăzută de art.188 al.1 Cod penal.
”S-a reţinut în fapt, că la data de 09 ianuarie 2016, în jurul orelor 12,20,  pe fondul stării de gelozie şi a relaţiei anterior tensionată, în apropierea Gării CFR Sibiu, inculpatul Roşca Ion a atacat-o pe concubina sa Someiu Maria, căreia i-a aplicat mai multe lovituri de intensitate ridicată, cu un cuţit,violenţe ce au vizat zone anatomice vitale şi s-au soldat cu producerea unor leziuni traumatice grave, în urma cărora, în pofida îngrijirilor medicale acordate, victima a decedat la scurt timp. La momentul la care s-a produs atacul inculpatului, concubina sa Someiu Maria era însoţită de către unul dintre copii săi în vârstă de 4 ani, care a asistat la incident”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.
VEZI AICI DECLARAȚIILE MARTORILOR DE LA CRIMA DIN GARA SIBIU
După exercitarea actelor de violenţă, inculpatul a încercat să dispară de la locul faptei prin fugă, însă a fost prins şi imobilizat de lucrători de poliţie cu ajutorul persoanelor prezente la incident.
Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi de la Tribunalul Sibiu a admis propunerea de arestare preventivă şi a dispus arestarea inculpatului Roşca Ion pe o perioadă de 30 zile.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi