Gură importantă de oxigen pentru CSU Sibiu. Atlassib continuă să susțină echipa!

0 137

hardy csu sibiuCSU Sibiu a anunțat miercuri după amiază că principalul sponsor al echipei va continua să susțină gruparea pregătită de Dan Fleșeriu. Clubul sibian a anunțat prelungirea parteneriatului pe un an de zile cu Atlassib, dar și cu Poșta Atlassib și Meridiana.

Parteneriatul dintre CSU Sibiu și compania Atlassib a fost prelungit pe un an de zile, firma sibiană rămânând astfel sponsorul principal al grupării universitare.
“Ne face o deosebită plăcere să anunțăm continuarea acestei colaborări. Pentru CSU Sibiu, parteneriatul cu Atlassib este unul extrem de important, mai ales prin prisma faptului că se derulează neîntrerupt, de mai bine de 15 ani. Pentru noi este o onoare să ne asociem numele de cel al unei companii de top la nivel național. Cred că nu exagerez cu nimic dacă afirm că Atlassib este un model în ceea ce privește modul în care se implică în viața comunității. Cu toții ne dorim performanță și sperăm ca aceast parteneriat să fie de bun augur și să ne conducă spre rezultate cât mai bune. Le mulțumim, de asemenea, și celor de la Poșta Atlassib si Meridiana care au decis să ne susțină, în continuare”, a declarat Horațiu Floca, director interimar la CSU Atlassib Sibiu.
Echipa de baschet din Liga Națională va continua, așadar, să poarte numele companiei de transport și anul acesta, iar sigla Atlassib va fi folosită în toate materialele de promovare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.