Cadouri și bucurie în suflet pentru copiii de la Școala Specială 2 din Sibiu

175

DSC_0071La început de an, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au adus bucurie copiilor de la Școala Specială nr. 2 Sibiu.

Joi, 14 ianuarie, pompierii sibieni au oferit cadouri celor peste 100 de copii, cu vârste cuprinse între 6 şi 13 ani. Darurile constând în obiecte necesare pentru buna desfăşurare a activităților, au fost achiziţionate din contribuţia benevolă a cadrelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu,
Un echipaj de pompieri cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, precum și un echipaj S.M.U.R.D. au ajuns la sediul centrului, în curtea căruia au fost întâmpinaţi de copii, alături de cadrele didactice care îi au în grijă.
După ce le-au oferit cadourile, pompierii le-au prezentat copiilor autospecialele de stins incendii și S.M.U.R.D., accesoriile din dotarea acestora, echipamentele medicale de prim ajutor medical, iar cei mici au participat jocul de doborâre a țintelor cu apă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi