Cadouri și bucurie în suflet pentru copiii de la Școala Specială 2 din Sibiu

0 165

DSC_0071La început de an, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au adus bucurie copiilor de la Școala Specială nr. 2 Sibiu.

Joi, 14 ianuarie, pompierii sibieni au oferit cadouri celor peste 100 de copii, cu vârste cuprinse între 6 şi 13 ani. Darurile constând în obiecte necesare pentru buna desfăşurare a activităților, au fost achiziţionate din contribuţia benevolă a cadrelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu,
Un echipaj de pompieri cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, precum și un echipaj S.M.U.R.D. au ajuns la sediul centrului, în curtea căruia au fost întâmpinaţi de copii, alături de cadrele didactice care îi au în grijă.
După ce le-au oferit cadourile, pompierii le-au prezentat copiilor autospecialele de stins incendii și S.M.U.R.D., accesoriile din dotarea acestora, echipamentele medicale de prim ajutor medical, iar cei mici au participat jocul de doborâre a țintelor cu apă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.