Doi chirurgi s-au luat la bătaie în sala de operație. Unul i-a băgat bisturiul în gât colegului său!

286

salaop2Caz incredibil petrecut chiar în sala de operație între doi medici chirurgi. Aceștia s-au luat la ceartă și conflictul a culminat cu faptul că unul din cei doi medici i-a băgat colegului său bisturiul în gât. Poliția a fost solicitată să intervină la fața locului.

Un conflict violent între doi medici a izbucnit sâmbătă la Secția de Chirurgie a Spitalului de Urgență din Râmnicu Vâlcea, unul dintre aceștia fiind rănit.

„Am fost solicitați să intervenim la Spitalul Județean din Râmnicu Vâlcea unde a avut loc un conflict violent între doi medici chirurgi, C.P. și E.B., în urma căruia unul a necesitat intervenții chirurgicale. Procuratura a preluat cercetarea cazului și vom reveni cu detalii pe parcursul anchetei”, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.
Surse din cadrul anchetatorilor au afirmat că în cursul zilei de sâmbătă între medicii chirurgi Constantin Ploscaru și Emil Bărbulescu a avut loc un conflict în privința folosirii sălii de operație. Astfel, medicul Emil Bărbulescu și-a manifestat intenția de a opera un pacient care ar fi fost diagnosticat cu HIV pozitiv, fapt care l-a nemulțumit pe colegul său Constantin Ploscaru.
Potrivit surselor citate, Ploscaru a intrat în sala de operații și i-a cerut lui Bărbulescu să sisteze de urgență intervenția. Acesta a refuzat, iar, după un schimb de replici, Ploscaru ar fi luat un bisturiu cu care și-a înjunghiat lângă carotidă colegul, au explicat sursele.
Medicul Bărbulescu a fost de urgență intubat și se află la reanimare, în timp ce Constantin Ploscaru este audiat, au precizat sursele citate. sursa info: agerpres.ro sursa foto: arhiva

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi